top of page

“Infinite Technology with BMW”

Reklam Kampanyaları Analizi dersi için: "Uzun metraj BMW filmlerinin bir yenisi çekilseydi ve bu yeni nesil özellikleri vurgulayacak olsaydı nasıl bir senaryo yazardınız?" konulu ödev için benim tarafımdan hazırlanmış senaryo çalışması.


Film Künyesi


Yapım Şirketleri: BMW ve Marvel Studios

Yönetmenler: Anthony Russo, Joe Russo (Russo Kardeşler)

Oyuncular: Scarlett Johansson

Senaryo: Onur Kenar


Senaryo


Hikâye: Reklam filmi senaryosu “Avengers: Infinity War” filminde evrenin yarısı yok olmasından sonrasını konu almakta. Ana karakterimiz Scarlett Johansson yani “Karadul”. Kendisi bir ajan ve görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Olaylar şu şekilde gerçekleşiyor. Evrenin yarısı yok olduktan sonra takımın dağılmış üyelerini bir araya getirmeye çalışan “Karadul” elindeki çantayla (onların konum bilgilerinin olduğu) BMW marka arabaya biniyor ve olaylar bu şekilde gelişmeye başlıyor.

“Neden Karadul’u seçtim- Şimdiye kadar yayınlanan BMW reklamlarında hiç kadın sürücü kullanılmamış. Scarlett Johansson gibi aksiyon filmlerinin aranan yüzü olan biri bu rol için biçilmiş kaptan. Markanın enerjik, dinamik ve yenilikçi kimliğiyle uyuşuyor.

Neden Avengers’ı seçtim- Ana amacımız 15 yıl sonrasındaki teknolojiyi ön plana çıkarmak ve yeni bir senaryo oluşturmak. Güncel ve takip edilen bir serinin sonuna gelmiş bulunuyoruz Avengers serisiyle. Bu seride hayal edilebilir teknoloji insanların ufkunu açmak için kullanılıyor. (İron Man zırhı, Kaptanın Kalkanı) Bende çok uçuk olmadan BMW’nin güncelde yakalayabileceğimiz özelliklerini, teknolojisini, dayanıklılığı ve gücünü bu film serisi ve karakterle en iyi şekilde ifade edebiliriz.”







3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page